We nodigen graag moeders(ouders) uit om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. We kunnen een onderwerp bespreken dat voor de groep interessant kan zijn. Uiteraard zijn ook jullie baby’tjes zeer welkom! Interesse gewekt? Laat dit even weten via info@vroedvrouwen.be.

We hebben een aantal gezinnen die “Tandemvoeden”. We willen jullie graag samenbrengen om ervaringen uit te wisselen. De Tandemvoedsters  zijn van harte welkom op dinsdag 19 oktober 2021 van 12u00 tot 13u30. We zorgen voor een broodjeslunch en zullen dit moment mee ondersteunen ( uw bijdrage is 12 € ). Interesse? Laat even weten via info@vroedvrouwenwaasland.be.

Een vaste waarde is elke eerste maandag van de maand nodigen we alle moeders en partners uit voor een lunch vanaf 12u.  Deze samenkomst is ideaal om in overleg te gaan met andere ouders en geeft de kans ervaringen uit te wisselen.  Deze zijn nog even on hold om reden van de coronamaatregelen. We zullen dit binnenkort terug opstarten. Laat gerust weten via info@vroedvrouwenwaasland.be als je wilt aanwezig zijn.